Цачева: Образование и работа за младите

Цачева: Образование и работа за младите | StandartNews.com

За да дойдат у нас, инвеститорите имат нужда от квалифицирани кадри, подчерта кандидат-президентът на ГЕРБ

Станка Златева води велотура на ГЕРБ

Златното момиче на България Станка Златева отново ще поведе велотура на ГЕРБ, който тази година ще е на 15 октомври (събота). Събитието се провежда за четвърти път.
Всички любители на велосипедния спорт са поканени на старта, който ще бъде по традиция пред Морското казино с начален час - 11.00.
На старта участниците ще получат талон, на който да запишат своите имена и телефон. След финала пред Експо център "Флора" попълнените талони ще бъдат пуснати в специална урна. Там от 12.30 часа ще се състои теглене на печелившите талони и награждаването.
Голямата награда и тази година е велосипед.

Добро образование за младите - добра работа. Това е един от основните приоритети на кандидат-президента на ГЕРБ Цецка Цачева, стана ясно днес по време на обиколката й в област Видин. Тя, кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов посетиха Грамада, Кула, селата Бойница и Ново село. Привечер бяха посрещнати с овации и възгласи "Победа" в зала "Фестивална" във Видин.
"Младите хора трябва да бъдат образовани, имаме нужда от квалифицирани кадри във всички сфери на икономиката", каза Цачева пред избирателите от Грамада. И подчерта: "За да дойдат у нас и да разкрият нови работни места, инвеститорите имат нужда точно от квалифицирани кадри".
Цачева изтъкна, че познава отблизо проблемите и на най-малките населени места в Северозападна България. Ще продължа да бъда говорител за възможностите, които предлага българският Северозапад за инвестиции, обеща кандидат-президентът на ГЕРБ. Като държавен глава тя ще настоява пред парламента и правителството проблемите на хората от Северозапада да бъдат непрекъснато на дневен ред.
"За да се решават проблемите на хората, е нужно да има стабилност в страната и правителство с премиер като Бойко Борисов. Заедно с Пламен Манушев ще работим еднакво за всички български граждани, независимо къде живеят - в България или в чужбина", гарантира в Ново село Цецка Цачева. Тя увери, че с Пламен Манушев ще работят с институциите, за да направят условията за учене, за работа и за живот в България по-добри.
"Само когато осигурим тези условия в България, нашите сънародници, които по една или друга причина са в чужбина, ще могат да се върнат в страната ни", подчерта Цачева.
Стига сме чертали разделителни линии, трябва да се хванем заедно за ръце и да тръгнем напред - дължим го на нашите деца, на идните поколения. За мъдрите решения не можем да се делим на управляващи и опозиция", призова Цецка Цачева в село Бойница. "Докато помним корените си, докато тачим традициите си и докато знаем историята си - ще ни има", категорична бе тя.
"Опонентите ни се заиграват със страховете на хората, затова съм длъжна да заявя, че границите на България се охраняват по най-добрия начин и всичко друго са спекулации, каза още Цачева. "Защо генерал Румен Радев избяга от българската армия точно в момента, когато му дадоха 80 млн. лева целево за придобиване на многоцелеви изтребител? Не е ли това предателство към българската авиация, към българската армия", попита Пламен Манушев по време на срещата в Кула. Той припомни, че благодарение на усилията на премиера Бойко Борисов България получи 160 млн. евро за охрана на външната граница на Европейския съюз и европейските лидери разбраха, че проблемът с бежанците е общоевропейски и решението също трябва да е общо. Доказателство за това са и служителите на Фронтекс, които вече охраняват нашата граница, както и даването на старта на новата европейска агенция за гранична и брегова охрана точно в България, подчерта Манушев.

Цветанов: Те са гаранция за стабилност

Гласувайте за Цецка Цачева и Пламен Манушев, за да гарантираме стабилността в страната, евроатлантическата посока на България и работата на институциите в интерес на гражданите. Това призова зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на обиколката в област Видин.
Правителството на Бойко Борисов реализира политики, ориентирани преди всичко към гражданите. Това е възможно само при стабилна ситуация в държавата, в която правителството може да работи с общините за осъществяването на добрите управленски политики, каза още председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ. Цветанов подчерта, че Цецка Цачева "наложи диалога и баланса като водещи в работата на парламента". А вицеадмирал Манушев е "достоен български военен, но и политик, който знае как се вземат правилните решения". С избирането им заедно ще се противопоставим на популизма и омразата, категоричен бе Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай