Борисов загрява за нова победа

Лидерът на ГЕРБ се готви за нова победа

Борисов загрява за нова победа | StandartNews.com

Всички се питат къде е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Дори плъзна слух, че той е заминал спешно за САЩ. Истината обаче се оказа съвсем друга. 

Борисов се е устремил към нова победа след тази на изборите на 2 aприл. В момента тече трескава подготовка за утрешния мач, в който бившият премиер на България ще води атаката на Витоша (Бистрица) срещу Пирин (Благоевград) в мач от държавното първенство за ветерани, съобщи „Труд news” от организаторите на турнира.

От ГЕРБ потвърдиха информацията и отрекоха да има насрочени сбирки на Изпълнителната комисия, на водачите на листи, както и консултации за съставяне на кабинет.

Мачът е утре от 16 часа на стадиона в Бистрица и е на ниво зонални квалификации. Турнирът пък се провежда под шапката на Аматьорската футболна лига. 

ГЕРБ-СДС е първа, но Борисов мълчи. Защо е недоволен?

Евентуална победа ще класира Витоша на полуфинал, където съперник ще бъде представител на област Варна.

Дотук през сезона 63-годишният Борисов не е пропускал мач за „тигрите“, спечелили градското първенство в София след 1:0 над Славия през есента.

В първия ден на март той вкара на два пъти срещу Сливнишки герой по пътя към седми трофей в първенството за ветерани.  Преди година Витоша (Бистрица) спечели финала след 4:2 над Локомотив (Пловдив). Попаденията за шампионите тогава реализираха Емил Гъргоров, Николай Николов, Николай Божов и самият Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай