Трима министри представят екипите си

Бозуков, Личев и Тодоров обявяват приоритетите си

Трима министри представят екипите си | StandartNews.com

Трима министри ще представят екипите и приоритетите си днес.

Служебният министър на земеделието Христо Бозуков ще обяви заместниците си и ще посочи какво ще е най-важно в управлението на агроведомството за следващите два месеца.

Земеделието у нас се управлява от едно от най-големите министерства, като бюджет и като брой заети в администрацията. През последния мандат в агроведомството Десислава Танева от ГЕРБ имаше четирима заместници, като за около година те дори бяха петима, но по настояване на самата министърка премиерът отстрани от поста му заместник-министъра, представляващ интересите на дребните земеделци.

По непотвърдена информация сега служебният министър ще работи с трима заместници, единият от които Атанас Добрев остава на поста си от предишния мандат. Той е ресорен за горите и вчера представи официално новоназначения директор на Агенцията по горите - Александър Дунчев, съобщи БНР.

В управлението на горите е първата сериозна кадрова смяна, предприета от Бозуков. Дали ще има и други смени и какви са приоритетите и амбициите на Христо Бозуков ще стане ясно днес.

Своите приоритети и екипи ще представят още служебните министри на околната среда и водите Асен Личев и на транспорта и съобщенията Георги Тодоров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай