Трифонов с убийствен сарказъм: Рашков, аз съм мафиот. Арестувайте ме

Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо, написа Слави във фейсбук

Трифонов с убийствен сарказъм: Рашков, аз съм мафиот. Арестувайте ме | StandartNews.com

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отговори на обвиненията, които се изсипаха от доскорошните му партньори във властта след изтеклото видео от заседанието на "Демократична България" и обявеното оттегляне на ИТН от преговорите за съставяне на ново правителство в рамките на 47-ото Народно събрание. С ироничен пост във Фейсбук Трифонов призова номинирания за шеф на КПКОНПИ Бойко Рашков да го арестува.

"Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен - аз съм мафиот. Такава е истината. Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации - "Ку-ку", "Каналето", "Хъшове", "Шоуто на Слави". Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин от БНТ, от телевизия "7 дни", от bTV, а в момента взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията - аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си.

Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия. Затова се обръщам към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков. Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български граждани, Гугъл, Уикипедия, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова. Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, за да съберете доказателства и след това по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате", написа Слави Трифонов.

Той добави, че е "сериозен като некролог" и изрази възмущение от това, че на фона на твърденията, че е мафиот Бойко Рашков не е направил нищо, за да го задържи "поне за 24 часа".

"Г-н министър в оставка, вие ще имате моите признания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот.

Защото г-н Рашков, съгласете се, че и без да сте шеф на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи имате достатъчно власт да ме разкриете, арестувате и унищожите. Г-н Рашков, аз не се шегувам, сериозен съм като некролог. Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с "Продължаваме промяната". Затова ме арестувайте поне за 24 часа", завършва поста си Слави Трифонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай