Транспортният министър със закана към мързеливците

Ще подменям хора, които не изпълняват задълженията си, каза Георги Тодоров

Транспортният министър със закана към мързеливците | StandartNews.com

Служебният министър на транспорта Георги Тодоров се закани на служителите в системата, които не работят и не следват добрите практики.

"Ще подменям хора само и единствено, когато видя, че не си изпълняват задълженията и не следват добрите практики”, каза Тодоров по Нова телевизия.

Той заяви, че познава отлично системата. Започнах да работя в Министерството на транспорта през 2000 г. Ние сме част от служебен кабинет, чийто хоризонт е доста кратък. Опитваме се ежедневно да работим на 100 %, каза още Георги Тодоров.

Той коментира и освобождаването на шефа на правителствения авиоотряд ген. Тодор Коджейков. „С Ген. Тодор Коджейков се разделихме по взаимно съгласие. Причините са отстраняването му са професионални, а не лични”, уточни Тодоров.

Предстоящите избори ще са предизвикателство за „Информационно обслужване“, каза още министърът. И допълни: „Очаквам да изпълняват професионално своята работа. Ще действат по-бързо този път, но това няма да е за сметка на качеството. Проверките целят да има обективност.".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай