Тома Биков подлуди Лора Крумова! Причината

Какъв апел даде към водещата

Тома Биков подлуди Лора Крумова! Причината | StandartNews.com

Аз видях видеото през моя позната. Нали го свалиха от "Дарик"? Те го даваха в онлайн канала на парламента. Ако ние не го бяхме пуснали и "Дарик" го бяха свалили, щеше да е "кой видял-видял". Така коментира пред Нова тв депутатът от ГЕРБ Тома Биков скандалното видео от съвещанието на ДБ. 

"Ние сме в опозиция, но ако те не действат в пълен синхрон с опозицията, щяхме да кажем, че са част от управлението. Тази коалиция не е евроатлантическа и ние затова сме в опозиция. България има нужда от проевропейско управлрние.

"Този запис изтече почти веднага след заседанието. Христо Иванов казва, че било голяма работа. Проблемният член в Конституцията е, че всички граждани са равни. За мен този запис показва, че никой не е имал идея да прави правителство, а четирите партии се въртят така че някой друг да излезе виновен. За мен виновни са ПП, защото това е най-голямата политическа сила.

Те не поискаха да носят отговорност. Преди две седмици се събираха, изготвят програма, представят, взимат третия мандат и същото. Това са едни театри. Вътре написали Бойко Рашков да стане шеф на КПКОНПИ. Може ли такива неща? Говорим си от време на време. В най-добрия случай се чудят дали ще има правителство, но в повечето случаи са сигурни, че няма", каза Биков. 

"Ако Нинова задържи мандатът, това е противоконституционно. Този мандат е даден, за да се съставя правителство. Ние тая Конституция си я имаме за красота. Третият мандат е ясен. При Беров и Станишев е имало правителство, а сега Нинова казва, че ще го държат до 15 август и после ще го върнат. Тя се изпусна още преди преговорите, че правителство няма да има", допълни депутатът. 

В края на разговора Тома Биков помоли Лора Крумова да попита следващия си гост, Кирил Петков, дали именно той е човекът на скандалните записи с Лена Бориславова, които изтекоха в мрежата. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай