Тодор Попов: Важно е да изберем най-добрите

Тодор Попов: Важно е да изберем най-добрите | StandartNews.com

На последната си в предизборната кампания пресконференция независимият кандидат за кмет Тодор Попов призова избирателите да излязат да гласуват на 25 октомври.

Важно е всички ние да изберем най-добрите, най-отговорните, най-мотивираните и най-подготвените професионално хора, които да управляват през следващите години. Кои ще бъдат тези хора - ще решат всички наши скъпи съграждани. Аз винаги съм вярвал и съм убеден в интелигентността им и че те ще я покажат и на тези избори, каза Тодор Попов. Той подчерта, че кампанията му е започнала и ще завърши с позитивизъм. "Както започваме, така и завършваме нашата кампания: позитивни, усмихнати, уверени и убедени, че така трябва да се прави една кампания - с позитивизъм, с професионализъм, с акцент върху това, което трябва да бъде свършено и направено през следващите 4 години. Така че от нас някакви изненади в тази посока не могат да се очакват.

Мен лично с нищо не ме изненада тази кампания. Вече го казах, че тя е едно дежавю на предишните, което в крайна сметка е въпрос на светоусещане, манталитет и всичко останало от страна на участниците", заяви Попов. И цитира Айнщайн: "Най-глупавото нещо в света е човек да прави едно и също нещо и да очаква да се случи нещо различно".

"Аз съм единственият истински независим кандидат. Трети мандат вече се кандидатирам като такъв, с подписи на хората. Вярвам, че това е начинът. В Пазарджик наложихме уникален за страната ни модел на истинско местно самоуправление - с презентирането и избирането на кандидат, който е номиниран от гражданите, а не от политическите партии", заяви още Тодор Попов. Той съобщи, че няма да прави финални предизборни концерти, а ще се среща с избирателите в Черногорово.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай