Тодор Попов ще изгражда Западния околовръстен път

Тодор Попов ще изгражда Западния околовръстен път | StandartNews.com

Име, партия: Тодор Димитров Попов, независим кандидат

Зодия, девиз: Водолей, "Заедно за Пазарджик"

Цели за управление в следващите 4 г: През следващите четири години ще надградим започнатото, предстои ни изграждането на Западен околовръстен път, саниране на жилищни сгради във всички квартали на града, реновирането на паркови площи в кв. "Моста на Лютата", "Болничен" и комплекс "Марица", създаването на нов жилищен квартал в района на Автогарата, като там също е предвидено, да се направят промени в инфраструктурата, както и създаване на нов парк със спортни площадки и зони за отдих в "Зоната на здравето". Нов пешеходен мост ще свърже парк - остров "Свобода" със "Зоната на здравето". Не на последно място предстои и довършването на новото Депо. Ще се постараем да направим много нови неща и в селата от нашата община, които ще бъдат финансирани по европроекти. Не малко са и планираните прояви по отношение на социалните дейности, спорта и културата. За щастие в екипа ми има професионалисти, с чиято помощ нещата се случват по-бързо, по-добре и в полза на всички жители на Пазарджик и населените места.

С какво се гордеете във вашия град и от кое вие срам: Гордея се с доверието на своите съграждани, които за трети път ми показват, че когато човек дава всичко от себе си за една кауза, няма невъзможни неща.Искам да им благодаря и чрез вашата медия за отговорното отношение към изборния процес. Надявам се, че и в неделя хората ще ме подкрепят така безапелационно.

Кое е първото нещо, което ще направите като кмет на Пазарджик: Ще продължа да работя в полза на хората от града и общината. Аз имам ясен план, който представих по време на кампанията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай