Тайната падна! Алла Пугачова се разкри (СНИМКА)

Вдигна семейно парти и пусна снимки

Тайната падна! Алла Пугачова се разкри (СНИМКА) | StandartNews.com

Алла Пугачова и семейството й решиха да организират парти в Кипър, където наскоро се преместиха. Снимки от събитието станаха достъпни за обществеността благодарение на кръщелницата на „първата дама“ на руската естрада, предаде БЛИЦ.

ВИЖ ОЩЕ: Алла Пугачова побесня. Кърваво писмо

На снимката се вижда, че Алла Пугачова е в компанията на децата си Лиза и Хари, както и на съпруга си - обявения от Кремъл за чуждестранен агент Максим Галкин. Оказа се, че по-големият брат на шоумена, Дмитрий, също живее в Кипър със семейството си. Наскоро цялото голяма фамилия се събра за специален повод.

Семейството на Пугачова отпразнува рождения ден на своята кръщелница Алина Галкина. Алина публикува снимка от тържеството, на която позира до по-малкия си брат Лиза и родителите си. Надписът към фотоса гласи: „Днес си почивам“.

Изглежда Пугачова и Галкин планират да останат в Кипър за дълго време. Онзи ден децата на Алла Борисовна получиха нов приятел - очарователно кученце на име Роки.

Кученцето е донесено от Русия и е подарък на децата в чест на рождения им ден. Сега Роки живее в луксозни апартаменти в Лимасол, точно на брега на Средиземно море.

Поради избухването на войната в Израел, двойката Пугачова-Галкин внезапно стегна куфарите си и напусна Обетованата земя, въпреки факта, че комикът по-рано заяви, че ще направи всичко възможно да подкрепи израелския народ с присъствието си. Но няколко ракети, които паднаха в района на вилата им, бяха достатъчни, за да може Галкин бързо да промени решението си и под претекст за спешна обиколка избяга в Кипър. След известно време Алла Борисовна и децата й го последваха.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Зуза
преди 5 месеца

Сега и Кипър да бъде нападнат от турската армия. И да видим къде ще се местят мошениците.

Откажи