Свада Слави - Джамбазки. Намесиха дрога

Евродепутатът Ангел Джамбазки отвърна на Слави Трифонов

Свада Слави - Джамбазки. Намесиха дрога | StandartNews.com

Евродепутатът Ангел Джамбазки отвърна  на Слави Трифонов, ден, след като шоуменът отсече, че мястото му е в затвора, също като на барабаниста от "Канарите".

"Не познавам барабаниста на “Канарите”, не коментирам неговия казус. Познавам Станислав Трифонов. Познавам го достатъчно добре, за да се учудя от неговата позиция", пише във фейсбук Джамбазки.

Отговорът му идва ден след като водещият Слави Трифонов го нападна, като заяви, че ако Джамбазки беше барабанист на "Канарите", а не евродепутат, сега щеше да е в затвора. Причина за коментара му беше новината, че музикантът Стоян Стоев по прякор "Големия Канар", влиза зад решетките за 6 месеца.

Самият Джамбазки бе заловен да шофира пиян в Самоков на 7 декември. Войводата бе спрян за проверка и подложен на тест с дрегер, който отчете 1,5 промила алкохол в кръвта.

Джамбазки нападна остро Трифонов и попита: "Изглежда, че Станислав Трифонов оправдава употребата на наркотични вещества. Въпросът ми към Станислав Трифонов е лесен. Дали е използвал наркотични вещества?".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай