Страхил Ангелов посочва провалът на ромската интеграция в изобличаващ клип

Страхил Ангелов посочва провалът на ромската интеграция в изобличаващ клип  | StandartNews.com

Провалът на ромската интеграция, милионите потънали в неизвестна посока от десетките направителствени организации, които експлоатират темата единствено за собствена облага - тези наболели теми от обществения дебат в София изобличава в нов видеоклип кандидатът на движение "Напред България" за кмет на столицата Страхил Ангелов.

Записът е част от кампанията на кандидатите на "Напред България"- "Искаме ли това да продължава?", която цели да припомни на българските граждани какво е изгубено и унищожено за последните 25 години безотговорно държавно управление.

Страхил Ангелов нееднократно е посочвал, че в България нарочно не се търси разумно решение на ромския проблем, за да се използва малцинството за създаване на социално напрежение и да се спекулира с гласовете им по време на избори.

Кандидатът на "Напред България" предлага открит обществен дебат по темата за "въдворяването" на ромите - пълно разрушаване на незаконните постройки и замяната им с общежития, което ще позволяват както редовната им поддръжка, така и практическа събираемост на режийни разходи.

Едно подобно "въдворяване" ще е от изключителна полза, както за повишаване на жизнения стандарт на ромите, така и за допълнително стимулиране на интеграцията им като пълноценни елементи от обществото, настоява Страхил Ангелов.

Видеото можете да гледате ТУК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай