Стефан Янев представи трите "С" на "Български възход"

Който работи за тези интереси, е добре дошъл в лодката ни, каза лидерът на партията

Стефан Янев представи трите "С" на "Български възход" | StandartNews.com

Лидерът на "Български Възход" Стефан Янев направи своето обръщение при откриване на 48-мото НС.

Ето какво каза той:

"Българкият народ ни изпрати тук, за да търсим решения, а не да го занимаваме със себе си и партийното си его Решения, които са важни за гражданите и бизнеса, свързани с кризите, инфлацията, за бъдещето на България. 

Затова ние от БВ се концентрираме на три теми

Сигурност, солидарност, справедливост. 

Темата "Сигурност" е изключително чувствителна. Тя зависи както от нашите политически решения, така и от ефективността на органите, които я осъществяват. Така също и от членството ни в съюзите. Затова да се държим подобаващо, да отправяме ясни послания с изправен гръбнак. 

Солидарността е основната ценност, която като граждани на ЕС изповядваме. Считаме, че солидарността е и наш дълг към нашите майки и бащи, към децата на България. Да не забравяме, че тази земя сме я взели назаем от тях. Имаме дълг към тяхното патриотично възпитание, към образованието им. Дълг към българския бизнес - да не се чувства емигрант в собствената си страна.

Заедно общество, бизнес и държава в равноправно партньорство можем да сътворим възхода на България.

Справедливостта исизска праивлата да са за всички и да се спазват от всички. В същото време в обществото има 10-15 личности, които ни разделят. Ние ще работим за одит на тези личности. 

Накрая ще припомня думите от клетвата - "във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа".

Който работи за тези интереси, е добре дошъл в лодката на "Български възход". Който работи против тези три С, е наш опонент."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай