Станишев: Ако не отстранят Флоров ще е тотална наглост

Станишев: Ако не отстранят Флоров ще е тотална наглост | StandartNews.com


Велико Търново. ''Първо ясно е едно, г-н Флоров трябва да бъде незабавно отстранен, докато трае разследването и второ, което е ясно е, че всъщност целият мит, че ГЕРБ борят организираната престъпност и са прекършили едва ли не гръбнака и няма под себе си никаква почва. Ако не отстранят Флоров това ще е тотална наглост. Дори и президента им го каза.", заяви Станишев.

Два месеца не са на власт въпреки, че МВР до ден днешен е под контрола на Цветанов и всички го знаят и това се прави с цел фалшификации и манипулации на изборите и вече започна да излиза истината на яве. Въпроса не е дали е подслушван президента или аз, макар че и това е скандал.

Става въпрос, че пари на данъкоплатците са харчени по начин, който е недопустим, с тотално погазване на закона и конституцията. Всичко е правено с политическо покровителство и поръчка Вие вярвате ли че служители на ДОТО ще направят такива тежки закононарушения и престъпления без да имат команда? Става дума за огромни пари, които МВР е харчело. Не е ясно каква част законно и каква незаконно за да се обслужват политически и икономически интереси на ГЕРБ. Превърнали са ръководството на МВР в една ОПГ-организирана престъпна група. Докато трае предизборната кампания не знам дали няма да излязат наяве и други безобразия на ГЕРБ.

Вижте какво се случва в АЕЦ Козлодуй. Валентин Николов, един човек, който стана известен с това че от доставчик на банички и храни за детски градини е станал шеф не АЕЦ. Когато окончателно паднат от власт след изборите, цялата истина ще лъсне че България е ограбвана системно и безобразно в продължение на 4 г на това трябва да се сложи край и затова водим битка. понеже следя кампанията на борисов отблизо тя е пълна с лъжи те казват ние ще осигурим 32 млн лв инвестиции кои сте ви е бе тези пари се полагат на България на заради ГЕРб а заради българските граждани.

Искам да помоля г-н Борисов да се извини на членовете на БСП, които пак за пореден път ругае защото има една приказка "не плюй в кладенеца от който си пил" както е известно той е бил член на БКП и както е известно той напусна МВР защото не пожела да напусне БКП. А днес БСП е много по различна като политическа организация и като партия. Ако има какво да каже на хората смислено като ангажимент какво ще направят нека да го каже. Само че кой вече им вярва. Аз си направих труда да прочета програмата на ГЕРБ от 2009 г. Обещаваха 200 хиляди нови работни места, подкрепа за дребен и среден бизнес, периодично индексиране на пенсиите, обещаваха доближаване до средно европейските доходи. Нещо от тези обещания да е изпълнено? Точно обратното заличиха 400 хил работни места. Бизнеса и прегазен който не е от тяхната шайка е прегазен. Кой вярва че Борисов и Цветанов могат да променят нещо? БСП ще носи своята отговорност.

Ще имаме ясна програма начело с Пламен Орешарски и БСП от отговорност няма да избяга, каза Станишев. Според него партията е готова да преговаря с всички без ГЕРБ за коалиционно правителство но няма да допуснем да ни се извиват ръце Следващото правителство трябва да има достатъчно широка подкрепа но не може да е реплика или възпроизводство на тройната коалиция. То не може да е парцелирано феодално България се нуждае от силно правителство което периодично ще се отчита за изпълнението на своята програма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай