"Сряда 7" подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Хасково

"Сряда 7" подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Хасково | StandartNews.com

Местната коалиция "Сряда 7" подкрепя кандидата на ГЕРБ за кмет на Хасково Добри Беливанов. Това заяви на пресконференция днес водачът на листата на коалицията Росен Пеянков. Според него, Общинският съвет на Хасково трябва да работи по нов начин, да има честност и откритост в управлението, а кандидатът на ГЕРБ може да гарантира това. „Имаме много допирни точки с платформата на Добри Беливанов, той трябва да е новият кмет - за по-доброто бъдеще на Хасково", подчерта Пеянков.

Добри Беливанов благодари за подкрепата. "В Общински съвет - Хасково ще разчитаме на подкрепа от здравомислещи общински съветници", заяви той.

"Благодаря за подкрепата. За нас тя е важна, защото кандидатите на "Сряда 7" са познати и уважавани хора в града. Необходимо ни е такова обединение в полза на Добри Беливанов, защото само това е начинът да се преборим с феодалния начин на управление. Само с обединени сили можем да отстраним раковото образувание - в политическия смисъл на думата, което е обхванало общината", заяви областният координатор на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев.

От "Сряда 7" призоваха всички демократично мислещи хора в Хасково да подкрепят Добри Беливанов. От коалицията заявиха още, че градът трябва да се освободи от страха и да се даде шанс на по-добро управление. Членовете на листата на "Сряда 7" признаха, че са използвани силови методи от страна на сегашното управление на общината срещу кандидати в тяхната листа. Според тях това е недопустимо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай