Спортният министър проговори за ротацията

Няма да се чувствам комфортно в кабинет на ГЕРБ, каза Димитър Илиев

Спортният министър проговори за ротацията | StandartNews.com

"В Министерството на спорта работата върви добре. Дали един министър ще остане или не ще бъде гледано на база какво неговото ведомство е свършило по управленската програма. Ако това е критерият, би трябвало моето име да не е в този списък", заяви в "Денят започва" спортният министър Димитър Илиев.

По думите му за 7-те месеца Министерството на спорта е свършило абсолютно всичко по управленската програма с изключение на една единствена точка за научноизследователски център, което е предвидено да стане през юни 2024 година.

"Ще има ротация, ще се разменят премиерите, всяко завъртане на имена на министри в публичното пространство е спекулация. Аз нямам информация, нямам доверие в ГЕРБ и няма да ми е много комфортно", каза още Димитър Илиев.

В момента имаме много важна работа – да подсигурим хората да спортуват и да се готвят за Олимпиадата. Март месец както е много далече, така е и много близко, каза той.

Поисканата му оставка от Бойко Борисов той коментира като изявление на политически лидер, който се стреми да се хареса на своите избиратели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай