Следващата седмица е ИТН. И завесата пада

Това коментира Росен Плевнелиев

Следващата седмица е ИТН. И завесата пада | StandartNews.com

Разбира се, на Борисов му прилича да е малко по-смирен,  може би и малко по-скромен, когато дава такива оценки и това би му се отразило добре. В политиката трябва да важат общочовешките ценности и те трябва да ни водят до всяко наше действие. Започвам от възпитанието, да почнем от смирението, от отношението към болния, към възрастния.

Това каза Росен Плевнелиев в „Пресечна точка“ по Нова Тв.

За мен ще бъде интересно да видим утре какво ще се случва в Народно събрание в отсъствието на Борисов. И все пак е повече от ясно, че, ако човек спортува и играе футбол, кара ски, е възможно да има такива контузии. Повече от ясно. Той показва на целия народ, че мина не през една, а през пет тежки операции. Интересно да видим утре какво изпитание ще бъде демонстрирано в Народното събрание от уважаемите народни представители.

В никакъв случай не го бих бавил този мандат, няма смисъл да бъде бавен, всичките тези сценарии, които той изброи, по-скоро са безсмислени и няма смисъл.

Ситуацията е повече от ясна - следващата седмица завесите ще паднат. Дори няма да чакаме и месец.

Следващата седмица ще се реши всичко, а именно с връчването на мандата на „Има такъв народ“ и усилията на партия „Има такъв народ“ да сформират или да не сформират съответно правителство с приоритетите и с личности, които да застанат като партньори, които да ги подкрепят.

Такъв беше демократичния вот на българския избирател и оттук нататък прожекторите се насочват очевидно към „Има такъв народ“, каза още Росен Плевнелиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай