Слави вдигна кръвно от кафето на Бойко

Заличи от партията си жената, която влезе в джипката на Борисов

Слави вдигна кръвно от кафето на Бойко | StandartNews.com

 

Слави Трифонов реагира светкавично на кафето, изпито във Видин между премиера Бойко Борисов и местния представител на „Има такъв народ“ Росица Кирова. Жената, която си спечели челно място в партията на Слави с искания за магистралата до Видин, направени от гражданската й инициатива „ Единни за промяна“, беше заличена от партийната структура, пише Труд. Не е ясно дали тя очаква покана от ГЕРБ след като се качи в джипа на премиера Бойко Борисов и обиколи стоежа на новия път.

Премиерът заяви, че Кирова е жена, която се бори за исканията на гражданите и за постигане на техните желания, но не може да става въпрос за политическо партньорство. Партията на Борисов обаче силно се нуждае от рестрат във Видин, където десетки членове дадоха оставка по Великден, начело с бившия кмет и областен управител. Предполагаше се, че напускането им е свързано с новата партия на Цветанов.

Знаковото кафе на Борисов с човека на Слави Трифонов в крайдунавския град показва, че предизборната кампания вече е в ход, а партийните битки по места за електората тепърва предстоят.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай