Скандал! Грозен жест на Ицо Хазарта взриви парламента

"Това е най-малкото, което трябва да ви бъде показано", каза Христо Петров на ГЕРБ

Скандал! Грозен жест на Ицо Хазарта взриви парламента | StandartNews.com

Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, който е депутат от управляващата "Продължаваме промяната" показа среден пръст по време на заседание в Народното събрание и си направи селфи.

Между Хазарта и част от депутатите от ГЕРБ възникна спор, а камерите уловиха как си разменят реплики. Рапърът изпуснал нервите си и показа среден пръст, което възмути народните представители от партията на Бойко Борисов.

"Моля, г-н председател, наложете наказание "порицание" на този депутат, който сега напусна и пленарната зала. Обърнете му внимание, че тук не е кръчма, където той пее“, възмутено заяви от трибуната председателят на групата на ГЕРБ Десислава Атанасова. "Такова поведение е недопустимо. Нито в пленарна зала, нито срещу герба и знамето на България, нито на датата 2 юни", добави тя.

"Вземете се в ръце! От вашата група имат фетиши към вратовръзките, със задоволство показват средни пръсти. Става дума за депутата, известен с прякора си Хазарта, освен това и си направи селфи", подкрепи я Ангел Георгиев от "Възраждане".

Въпреки това председателстващият заседанието Мирослав Иванов обясни, че не е видял Хазарта да показва среден пръст. Той само отбеляза инцидента и заяви, че тепърва ще се гледат камери, преди да се реши дали и как ще бъде наказан рапърът.

Малко по-късно на Иванов му казаха от администрацията на парламента, че Ицо Хазарта наистина е показал среден пръст и той го наказа с "порицание".

Христо Петров се върна на трибуната и заяви към ГЕРБ: "Това е най-малкото, което трябва да ви бъде показано".

"Срам за българския парламентаризъм", беше отговорът на Десислава Атанасова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай