"Синя София" посочи своя кмет

Кой е той

"Синя София" посочи своя кмет | StandartNews.com

Коалиция “Синя София” издигна проф. Вили Лилков за кмет на София. “Поставяме началото на изграждане на дясна политическа алтернатива за явяване на местните избори в София. Влизаме в разговори с десни политически партии, с граждани, за създаване на коалицията “Синя София”, с която ще се регистрираме на предстоящите избори”. Това заяви самият Лилков, предаде БГНЕС.

Той обясни, че все още текат разговори, но вече има подкрепа от някои организации. “Ще представим кандидатури за София и населените места около София. В началото на септември ще представим и нашата програма за управление на столицата”, посочи кандидатът за кмет.

Лилков подчерта, че ще се борят за това София да е град, който гарантира сигурност и високо качество на живот на своите граждани, освободен от олигархични структури, отворен към иновации и инвестиции.

“Целите на “Синя София” са Вили Лилков да бъде следващият кмет на София, партията да има силна политическа група в Общинския съвет, да издигнем силни кандидатури за районни кметове”, каза Петър Москов, председател на партия КОД.

Той определи кандидатурата на Васил Терзиев от "Продължаваме Промяната" като "арогантна демонстрация". “Тези хора ни съобщават, че бъдещето се осъществява чрез хора, които са от миналото, от Държавна сигурност”, каза още Москов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай