Симеон Славчев, МИР: Днес беше извършено покушение срещу държавността и демокрацията в България

Симеон Славчев, МИР: Днес беше извършено покушение срещу държавността и демокрацията в България | StandartNews.com

„Днес беше извършено покушение срещу държавността и демокрацията в България! А някой очаквал ли е нещо друго след като ни управляват мутрите, мафията и шарлатаните …? Незабавна оставка на това престъпно правителство, съд и затвор! България над всичко!

Справедливостта ще победи!

ОСТАВКА!“

Това написа лидерът на партия МИР Симеон Славчев във Фейбук профила си във връзка с доклада на ДАНС, който уличава зам.-министъра на електронното управление Михаил Стойнов, че е откраднал кодовете за машините за гласуване.

„Изборите са част от Националната сигурност на България и е повече от очевидно, че Продължаваме промяната и сегашното престъпно правителство са заплаха за нея. След днешния доклад на ДАНС правителството незабавно трябва да подаде оставка. А ГЕРБ вместо да призовават ПП-ДБ да се разграничи от действията на своя зам.-министър, трябва незабавно да се разграничат от това правителство и да излязат от него. В противен случай ще докажат, че заедно с ПП-ДБ участват в подмяната на вота на българските граждани и заедно с тях искат да направят ала-бала и на тези избори“, заяви лидерът на партия МИР Симеон Славчев.

Той призова прокуратура незабавно да се самосезира и да бъдат арестувани и подведени под наказателна отговорност всички членове на Министерски съвет.

„Правителството на сглобката изпълнява всяка една дума от записа и задавам въпрос към всички български граждани „До кога ще търпим всичко това и кога ще вдигнем всички заедно юмрук срещу мутрите, мафията и шарлатаните, които завладяха и управляват родината ни?“. Всичко случващо се в последните месеци в страната е цинично, нагло и престъпно и води България към Национална катастрофа. Единственият изход сега е българите да излезем в неделя и масово да гласуваме, а в понеделник всички да излезем по улиците и да блокираме всички основни пътни артерии докато това пристъпно и пагубно за България и българите правителство не подаде оставка“, каза още Симеон Славчев.

Председателят на партия МИР припомни, че от доста време настоява да се промени Изборния кодекс и чрез него да се гарантира провеждането на честни, свободни и демократични избори в страната. Славчев припомни също така, че е разбрал от първия ден, в който Кирил Петков и Асен Василев са влезли в политиката, че те нямат морал и принципи и още тогава публично и многократно е предупредил президента Радев и българското общество за последиците за България и целия народ от влизането им властта.

„За огромно съжаление се оказах прав, но не бях чут. Сега единственият изход от тази абсурдна ситуация е моралните, честните и родолюбивите българи да се обединим и да направи Общ фронт срещу мутрите, мафията и шарлатаните. Единственият изход е българите да се събудим и се противопоставим с всички законови средства на разпада на морала, държавата и държавността“, заяви още Симеон Славчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай