Сидеров: Тези, които ни погребваха, да се извинят

Атака не била опозиция само заради спорта, заяви още лидерът на партията

Сидеров: Тези, които ни погребваха, да се извинят | StandartNews.com

София. "Тази изборна нощ беше странна, както самата кампания. Аз бях единственият лидер, който се съгласи да участва в лидерски дебати. Ние бяхме и единствената партия с ясна програма и точни намерения". Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров. на пресконференция в НДК.

Сидеров благодари на избирателите, които са подкрепили Атака на тези избори."Управляващата партия се опитваше да ни натика в ъгъла, но не супя. Противно на техните очаквания сме четвърта политическа сила", заяви още лидерът на Атака. По думите му българският национализъм е непреодолима част от политическия живот.

"Няма да припомням колко пъти ни погребваха. На тези погребални агенти искам да им кажа, че ако имат достойнство, могат да кажат поне - извинете", обяви още Сидеров.

Сидеров обясни, че не вижда как ще се конструира работещо правителство.

По думите са нужни спешни действия за подобрение на стандарта на българина.

Сидеров за пореден път повтори тезата си, че в България се вихрят колонизатори, които взимат парите на нашенците. Лидерът на Атака смята, че страната ни е заробена заради чуждите фирми, които взимат парите на хората.

"Българите обаче знаеха много добре, че Волен Сидеров е против тези монополи", заяви още лидерът на Атака. И така той обясни фактът, че партията е четвърта политическа сила.

"На моменти ми е идвала мисълта да се откажа, заради многото удари, които сме получили", призна още Сидеров.

Сидеров попита на няколко пъти къде са победителите. "Нима смятат, че има време за губене или време за игри?, каза лидерът на Атака.

"Този, който е работил срещу Атака през последните години, е помогнал на ДПС да стане трета политическа сила", заяви още Сидеров.

Сидеров заяви, че те не са опозиция заради спорта.

"Няма да се коалирам с никого, освен с "планът Сидеров". Така лидерът на Атака отговори на въпрос дали ще се коалира с някого на тези избори.

Сидеров заяви още, че ще гласува "За" падане на имунитета на бившия МВР шеф Цветан Цветанов.

„Имаме данни, че специално за тези избори цялата турска администрация е работила, вменявайки на управници, на администратори да правят всичко възможно да улесняват избора, бюлетините да отиват за новата администрация е работила, за да прави всичко възможно, за да отиват бюлетините за партията на Касим Дал – тази новата, която си направи", заяви Сидеров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай