Шефът на Слънчев бряг играе на вота в Несебър

ГЕРБ номинира за кмет съветника Атанас Терзиев

Шефът на Слънчев бряг играе на вота в Несебър | StandartNews.com

Атанас Терзиев (вляво) е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Несебър, Златко Димитров ще води листата за съветници

ГЕРБ издига за кмет на Несебър Атанас Терзиев, бивш зам. областен управител на Бургас в мандата на Константин Гребенаров и настоящ общински съветник в Несебър вече три мандата.
Общинската структура на управляващата партия в града номинира снощи Терзиев. Тя одобри и листа с кандидати за съветници.

За водач на листата събранието посочи Златко Димитров, изп.директор на „Слънчев бряг“ АД. Номинации получават още Станислав Цанев, Христо Яръмов, Мартин Богданов и много нови лица от гражданската квота, съобщи "Флагман.бг".

Сред тях Ивайло Ляхович, виден общественик, сенсей Христо Терзиев, Петър Иванов, част от екипа на Индустриална зона Бургас, Тихомир Иванов, предложение на читалище „Месамврия 2015“ и други.

Амбициите на ГЕРБ са да има най-голямата група в Общинския съвет, което ще бъде трудна задача, но не и неизпълнима, смятат в партията.

За кандидат кмет на кметство Обзор ГЕРБ номинира успешният Христо Янев, който ще се бори за доверието на съгражданите си за трети мандат.

„Очаквам нормална и позитивна кампания. Поне от наша страна ще бъде такава. На общинската конференция разговорите ни бяха в този дух. Ние ще представим идеите си за развитието на Община Несебър и ще акцентираме на всичко, което ще се случи през следващия мандат“, каза Атанас Терзиев пред Флагман.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай