Ще има ли трус на вота? Ключови думи на Томислав Дончев

Какво каза той при регистрацията в ЦИК

Ще има ли трус на вота? Ключови думи на Томислав Дончев | StandartNews.com

Коалицията ГЕРБ-СДС се регистрира в Централната избирателна комисия за изборите на 2 април. Документите на партията внесоха внесоха зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, председателят на СДС Румен Христов и членове на младежката организация.

"Най-важно е България да излезе от цикъла на парализа. Имаме амбицията да бъдем първи, което значи да водиш страната напред. България има нужда от това. Политиката да не е технология на перманентния скандал, а в публична среда, която е в състояние да произвежда решения", каза Дончев пред журналисти.

Румен Христов пък коментира, че тръгват към вота с нагласата да са първа политическа сила, както показват социологическите проучвания, но с надеждата да се увеличи разликата пред останалите, за да се улесни съставянето на редовно правителство. 

Що се касае до новата коалиция между ПП и ДБ, тя не притеснява ГЕРБ. Дончев е убеден, че хората му са достатъчно силни и консолидирани да ги подкрепят.

Според втория  човек в ГЕРБ списъкът и санкциите ще се отразят на изборите, но отрича партията да е работила под натиск.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай