Сергей носи вино на Ламбо

Прибирам се здрав, казал Данаилов на соцлидера

Сергей носи вино на Ламбо | StandartNews.com

"Здрав се прибирам!". Така любимецът на народа Стефан Данаилов съобщил на соцлидера Сергей Станишев, че се връща в България. Двамата разговаряли в четвъртък вечерта. Ламбо кацна на летището в София от Франция вчера следобед. Със сълзи на очи от радост го посрещнала съпругата му Мария.

 

"Това е най-добрата новина от последните дни, от сърце се радвам за Ламбо", сподели развълнуван пред "Стандарт" Станишев. И призна, че до няколко дни ще отиде на гости на именития актьор с бутилка класно вино, за да вдигнат наздравица за силния дух на Данаилов. Както вече стана ясно, специалистите от най-голямата френска болница "Питие-Салпетриер" са поздравили българските си колеги с успеха при лечението на Ламбо.

 

С Данаилов в Париж за контролните прегледи е бил и лекуващият го български лекар проф. Георги Михайлов. В БСП стискат палци Ламбо да се възстанови по-бързо. Засега той ще се отдаде на почивка и няма да участва в сбирките на червените. Близки на Данаилов споделиха, че до 19 март актьорът е в болнични. Това означава, че няма да се включи в семинара на социалистите на Боровец следващия уикенд. Там цялото ръководство на БСП, както и червените депутати ще подложат на кръстосан разпит премиера и министрите от кабинета. Целта е народните представители и правителството да изчистят противоречия в секторите образование, здравеопазване и социална политика. Социалистите имали претенции към образователната министърка Анелия Клисарова по отношение на реформите в средното образование. С най-много въпроси е и здравната министърка д-р Таня Андреева и социалният министър Хасан Адемов. Лидерът на БСП Сергей Станишев и премиерът Пламен Орешарски ще отчетат набелязаните за изпълнение задачи от първия семинар на властта в Боровец през декември месец. Ще бъде направена и законодателната програма през следващите три месеца, уточниха от "Позитано" 20. Социалистите щели "да направят бележки" и към някои назначения в отделните министерства по места. Семинарът ще започне в следобеда на 15 март, а сутринта в събота се очаква червените да издигнат официално и листата си от евродепутати.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай