С гълъби кметска коалиция даде старт на предизборната кампания

С гълъби кметска коалиция даде старт на предизборната кампания | StandartNews.com

Два бели гълъба бяха пуснати към синевата над Симитли от единствения кандидат за кмет на общината Апостол Апостолов и от 12-годишния Спас Спасов. Малчуганът е роден в деня на първата победа на управника в битката за кметския пост през 2003 г.

С полета на птиците потърсихме символиката – искаме мир и любов, чистота и благодат, по-добро утре в нашата община, сподели Апостолов. Той и момчето дадоха старт на предизборната кампания на Коалиция „Бъдеще за Община Симитли", чийто кандидат за кмет и водач на листа е досегашният кмет, който ще управлява общината и през следващите четири години. Целта обаче е на 25 октомври коалицията да спечели най-много места в местния парламент и да победи в битката за кметове на другите населени места.

„Нашата община е различна от всички останали в България. Уникални сме с това, че единствени в цялата страна усвоихме европейски средства на 100% в Програмата за развитие на селските райони и едва чакаме да отворят новите програми, за да започнем работа, имаме готови идеи за инвестиции за милиони. Знаете, че няма да се спрем пред нищо, за да правим живота ни тук по-добър. Амбицията ни е, след като направихме Евросело на България в нашата община през последните 4 години, през следващите 4 години да направим общината ни Еврообщина на България. Искам да продължавате да вярвате в мен и тези, които са с мен", заяви пред присъстващите Апостолов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай