Румен Петков: Утре каним БСП на разговор за балотажа

Румен Петков: Утре каним БСП на разговор за балотажа  | StandartNews.com

Зам. председателят на АБВ Румен Петков заяви, че "ние каним ръководството на БСП на разговор още утре за участие в балотажа." Това каза зам.-председателят на АБВ Румен Петков на влизане в НДК тази вечер, предаде репортер на БГНЕС.

"Сега на „Позитано" би трябвало да не си направят извода, че недоброто отношение към идеята за общ широкообхватен дебат, а не парцелиран, е довел до провал на левицата. Това, че АБВ имат добър резултат, че стабилизира позициите, че разшири георграфията, че съхрани и разби резултата, който постигна на парламентарните избори, не отменя лошия резултат на левицата. Надявам се, ръководството на БСП да разбере, че такъв разговор е необходим и да не го отлагаме", заяви Петков.

"Утре ще представим твърде брутални действия по време на кампанията, които сме подали и към компетентните органи – ЦИК, МВР, прокуратура", каза още той, цитиран от БГНЕС.

"Ние водихме позитивна кампания. Хвърлихме огромни усилия в София (Георги Кадиев е кандидатът, зад който застана АБВ – бел. ред.). Далеч сме от резултата, който търсихме във Варна, в Пловдив", посочи още Румен Петков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай