Четвъртък,

Ревизията.Ще има ли разкрития? /НА ЖИВО/

От: СТАНДАРТ -
Ревизията.Ще има ли разкрития? /НА ЖИВО/
A
A
A

Започна заседанието на Комисията по ревизията с председател Мая Манолова. На него се очакват нови разкрития от бизнесмена Светослав Илчовски, който обвини премиера Борисов в корупция. За днес той е казал, че ще даде доказателства за думите си.

Членовете на ГЕРБ в комисията не сме получили никакви документи, а свидетелят Илчовски твърди, че е дал, каза Тома Биков (ГЕРБ). Манолова обясни, че тези документи са дадени на нея като председател. В тях се съдържа информацията за фондовата борса и смятам, че трябва да се разгледат на закрито заседание, отговори Манолова. Ние държим всичко да е публично, каза Биков.

Не може да оклеветявате хора и да криете документи, скочи Дани Каназирева (ГЕРБ - СДС). Ние нямаме равен достъп до документите - г-жа Манолова ги има, ние не, допълни Биков.Аз няма да нося отговорност за разкриване на информация на фондовата борса, каза Манолова и отново предложи документите да се гледат на закрито заседание.

Гледаме втори опит на ГЕРБ да провали заседанието на комисията, каза Манолова.

Нека да изслушаме и представителите на фирма "Градус", защото вие ги направихте диви и щастливи, заяви Маноил Манев (ГЕРБ).

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички