Ремонтът на кабинета може да стигне до най-високо

Оставките няма да реши проблемите, за които протестират

Ремонтът на кабинета може да стигне до най-високо | StandartNews.com

По-скоро бих говорил за сериозен ремонт, а не за козметични промени в кабинета, като този ремонт може да стигне до най-високото ниво. Този въпрос няма да се реши с един коалиционен съвет. В момента не изключвам нито един вариант. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ анализаторът Георги Харизанов от Института за дясна политика. Повод за коментара му  утрешното заседание на коалиционния съвет и протестите. 

"За мен исканията на протестиращите доста се разводниха и не мисля, че един политически ход ще успее да ги удовлетвори. Изразът "какво ще успокои хората" за мен е клише. Протестиращите искат оставки, свикване на Велико Народно събрание, нова Конституция. Аз също подкрепям редица от исканията им с изключение на това за оставката на кабинета', каза Харизанов.

"За мен оставката на правителството няма да реши проблемите, за които хората са на улицата. Напротив. Една оставка може само да задълбочи политическата, икономическата и коронакризата. За съжаление в момента имаме съчетание на всички видове кризи", разкри той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай