Разбраха се! Земеделците с най-важно решение

Това съобщи премиера

Разбраха се! Земеделците с най-важно решение | StandartNews.com

Протестите спират. Премиерът и зърнопроизводителите се разбраха. Това съобщи Николай Денков след срещата със земеделските производители.

"Имахме поредната среща със зърнопроизводителите, екипите на Министерство на земеделието и Държавен фонд „Земеделие“. Срещата отново беше съдържателна и задълбочена. Смятаме, че имаме съгласие по основните точки. В неделя очакваме да редактираме текста на споразумението, така че то да придобие краен вид и в понеделник да се подпише", допълни той, цитиран от „ДарикНюз“.

Илия Проданов, председател на Националната асоциация на зърнопроизводителите също потвърди, че се е постигнало съгласие между протестиращи и правителство.

“Имаме разбирателство по трите вида точки по декларацията, която бяхме представили предварително. Спираме ефективните протестни действия. Ще се изготви текст на споразумение между нас и министър-председателя, който да бъде разписан”, каза той.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
asek
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи