Рашков разтресе парламента! Как нарече Борисов

Той отново изпусна нервите си

Рашков разтресе парламента! Как нарече Борисов | StandartNews.com

„Предпочитам да бъда комунистически следовател, отколкото комунистически пожарникар“. Тези думи, произнесени от Бойко Рашков, напълно сериозно прозвучаха от трибуната на Народното събрание, 

„Когато говорите за милиционери, имайте предвид, че засягате Младен Маринов, който е завършил милиционерско училище в Пазарджик“, заяви още депутатът от „промяната“ по време на дебатите по НПК. Не е ясно защо колегата му от ГЕРБ би се засегнал за определението „милиционер“. Роденият на 21 ноември 1971 г. Маринов е едва 18-годишен по време на падането на комунистическия режим.

„Предпочитам да бъда комунистически следовател, отколкото комунистически пожарникар“, продължи да разсъждава Бойко Рашков, който работи в продължение на десетилетие за комунистическите служби, а от 1981 г. е следовател в Районна следствена служба в София.

„Това, което промяната е внесла, е било по демократично време. Къде отивате назад и в главите ви е само някакъв комунизъм, само това знаете. Това са норми от 1997-1999 г.“, заяви иначе в свое последващо изказване депутатът от ПП.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай