Радостин Василев скочи на ГЕРБ. Защо наша шампионка рови по кофите

Баба Розка е прославила България с безброй международни награди и десетки медали

Радостин Василев скочи на ГЕРБ. Защо наша шампионка рови по кофите | StandartNews.com

"Баба Розка, която е прославила България с безброй международни награди и десетки медали, бе принудена да рови по кофите и да търси спасение в боклука на другите, въпреки че е за пример и заслужава да бъде на пиедестал. Това е поредното жалко и тъжно доказателство за ужасяващото наследство, завещано ни след управлението на ГЕРБ. Бивши министри се снимаха с нея заради успехите й вече като ветеран, но никой не й подаде ръка."

Това разкри спортният министър Радостин Василев в профила си във Фейсбук.

"Тя получи помощ от достойни българи, след като съдбата й стана достояние в публичното пространство, благодарение на журналиста Станислав Цанов. Сега, за първи път, тя получи признание и подкрепа от българската държава, в мое лице. Големите шампиони, а и всички граждани на страната ни, заслужават достоен живот и старини. Ние трябва да помогнем на максимално много българи, а не да се губим в чуждопоклонство и дребнотемия", заяви спортният министър.

"От 16 май тази година, баба Розка вече е на работа в Министерството на младежта и спорта, като мой съветник. Аз съм горд, че тя ще е мой съветник", допълни Василев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай