Радомир Чолаков видя диктаторски заложби у Кирил Петков

ПП много обещаваха и сега не могат да изпълнят обещанията си - нито за 4-5 моста над Дунав, нито за 5- тунела под Стара планина, каза депутатът от ГЕРБ

Радомир Чолаков видя диктаторски заложби у Кирил Петков | StandartNews.com

Твърдението на премиера, че щом ги критикуват, значи вървят в правилната посока, е доста нелепо. Значи всички сме на прав път, защото всички се критикуваме. А пък с тези списъци от Гугъл стана малко жалка история. Не се управлява така държавата.

Това коментира в сутрешния блок на БНТ депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков.Според него в новите управляващи, особено сред по-младите, се наблюдава "арогантност", която определи като "доста опасна", защото голяма част от тях не се допитват до депутатите с най-голям опит в парламента и считат себе си за "The best", по думите на Чолаков.

Не отива на министър-председател да казва кой трябва да бъде арестуван. Това е латентна диктатура. Опитвам да разбера какво става в съзнанието на Кирил Петков, който се оказа човек с някакви диктаторски заложби. Вижда се, че Кирил Петков има психологически проблем - той дойде на власт, нарушавайки закона, прегазвайкии Коонституцията. Агресията му сега е,  за да заглуши мисълта, че е нарушил  законите на страната.

Направеното от Борисов се вижда – той е първият премиер след ’89 г., който остава на държавата повече, отколкото е заварил, обясни още народният представител.Той посочи също така, че министър-председателят трябва да излъчва определено достойнство и да се държи по-институционално. Най-опасното за една власт е да стане смешна.  А сега точно това наблюдаваме - властта става смешна. ПП много обещаваха по време на предизборната кампания, много лъгаха и сега не могат да изпълнят обещанията си - нито за 4-5 моста над Дунав, нито за 5- тунела под Стара планина..Много високо вдигнаха моралната летва в предизборната кампания, но се оказва, че не могат да я прескочат, смята Радомир Чолаков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай