Радев се изгаври с българите в чужбина

Хора на Щурмовака и президентски съветници маскирани като представители на диаспората ни

Радев се изгаври с българите в чужбина | StandartNews.com
  • Хора на Щурмовака и президентски съветници маскирани като представители на диаспората ни

Румен Радев се подигра с българите в чужбина. Уж днешния ден от раздумките за изборите на „Дондуков” 2 бе посветен на видеовръзка с общностите на сънародниците ни зад граница, а се оказа, че като българи от чужбина са се маскирали хора на плажния щурмовак Христо Иванов и президентски съветници.

От името на сънародниците ни зад граница говореха преподавателят по икономика от Виена Атанас Пеканов, който е член на Стратегическия съвет на Радев, Мария Спирова от Лондон, която бе кандидат за евродепутат на "Демократична България", Красимир Гаджоков, също активист на партията на Христо Иванов от Канада, организаторката на протести срещу правителството през лятото в Европа Мариана Де Мео и Лидия Тенева от Канада, която се изявява и като основен събеседник в телевизията на Слави Трифонов "7/8".

Разбираемо, в един глас с партията на проваления политик Христо Иванов, те поискаха сънародниците ни зад граница да гласувате по пощата, независимо че за това е нужна кардинална промяна на Изборния кодекс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай