Радан Кънев: Феноменален резултат

Радан Кънев: Феноменален резултат | StandartNews.com

Феноменален резултат, леко екзалтиран беше един от лидерите на Реформаторите Радан Кънев. "На трети избори увеличаваме резултата си. Да не говорим за миналите местни избори", каза Радан Кънев, "Феноменален резултат на листата в София. Резултат в Кърджали е добър. При всички резултати поздравяваме г-жа Фандъкова и г-н Портних. И в двата града стигнахме второ място, каквито не сме имали. След година тежко управление се утвърдихме и ние, и ГЕРБ.
Тревожи ни ниската активност и за местните избори, и на референдума", продължи той.

Кънев отговори на призива на Цветан Цветанов за извинение от страна на РБ. "Никъде не сме нападали кандидати на ГЕРБ, дори загубихме от толерантните кампании. Цветан Цветантов си позволи твърд тон, няма да отговоря сега. На втори тур трябва да изметем ДПС и БСП, а не да си бием клинове", каза Радан Кънев.

"Към този резултат се стремяхме. Второто място е наша цел. В 6 района в София отиваме на балотаж", добави кандидатът за кмет на София Вили Лилков, "Част от нашите избиратели са подкрепили г-жа Фандъкова, с това си обяснявам по-слабия ми резултат от този на РБ".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай