Вторник,

Пуловерът на Марешки хит в мрежата. Всички го искат (СНИМКА)

От: СТАНДАРТ -
36353
Пуловерът на Марешки хит в мрежата. Всички го искат (СНИМКА)
A
A
A

Само за час пуловерът на Веселин Марешки стана най-обсъжданата тема в мрежата. Всички питат на коя марка е плетивото с тигър на гърдите, което накара водещата на Нова тв Лора Крумова да премине в палав тон по време на интервюто си с лидера на „Воля”. Той се появи в студиото на „На фокус” в бял плетен пуловер с черна глава на тигър на гърдите.

ВИЖ ОЩЕ: Марешки проговори. Ще се яви ли на изборите като независим?

"Този тигър случайно ли е на гърдите ви или заради мен", запита веднага водещата, предаде Блиц. "Не искам да хитрувам по този елементарен начин. Искам прошка, ако съм обидил някой българин", каза в отговор той.

Лора също игриво поиска прошка от Марешки, за всичко, което се случи по времето на този разговор, който им предстои.

"Помолиха ме да се върна в политиката. Първо, защото съм на страната от мнозинството от хората, които не харесват депутатите и затова не гласуват. Второ - много мои приятели ми казаха, че са нямало да гласуват, защото нямало за кого, а ако се кандидатирам, ще имат за кого. Трето - нашите народни представители така са извратили закона, че реално никой досега не е могъл да стане мажоритарно народен представител. Искам да направя нещо, което никой не е правил", каза Марешки.

Думите му обаче потънаха в дискусията колко струва оригиналният пуловер, от къде може да се купи и отива ли му на Марешки дрехата.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията