Провеждат среща с българските евродепутати в Дома на Европа в София

Провеждат среща с българските евродепутати в Дома на Европа в София | StandartNews.com

Днес от 11 ч. Информационното бюро на ЕП в България организира среща на българските членове на Европейския парламент с българ­ските граждани и медиите, в Дома на Европа в София (на ул. „Георги С. Раковски" 124). Събитието ще бъде предавано на живо в интернет.

 Това събитие ще бъде първото официално представяне на приоритетите на мандата от българските членове на Европейския парламент пред граждани и медии след официалното им встъпване в длъжност, което се състоя на учредителната сесия на новоизбрания Европейски парламент в началото на юли.

По време на пресконференцията всеки ръководител на българска делегация в политическите групи на ЕП (или посочен от него член на същата делегация) ще представи своите колеги и приоритетите за следващите пет години в рамките на 7 минути, а след това ще бъде оставено време за отговори на въпроси от страна на медиите и гражданите към всички присъстващи депутати.

Потвърдили своето присъствие членове на ЕП до момента са: Томислав Дончев (ЕНП), Ангел Джамбазки (ЕКР), Илияна Йотова (С&Д), Светослав Малинов (ЕНП), Искра Михайлова (АЛДЕ), Момчил Неков (С&Д), Георги Пирински (С&Д), Николай Бареков (ЕКР).

Гражданите, желаещи да присъстват на пресконференцията, трябва да заявят участието си чрез регистрация на следния адрес: http://www.europarl.bg/bg/news_events.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай