Проданов разкри какво се прави зад гърба на Радев

В дъното на проекта на Кирил Петков и Асен Василев бил президентски съветник

Проданов разкри какво се прави зад гърба на Радев | StandartNews.com

„Кирил Петков и Асен Василев са разговаряли с наши членове и структури в цялата страна. Но хората в БСП са мъдри и коректни. Не смятам, че Петкови Василев ще постигнат някакъв успех. Това, което виждаме като заяви, е, че тези хора са по-скоро десни”. Това коментира в ефира на Нова тв Христо Проданов от БСП.

„За всяка политическа формация е важно да печели своите гласове, избиратели, подръжници и членове на базата на политически послания, а не чрез пари. Това, което чух от „Екогласност”. Ако това е новият морал, който поредните спасители ще ни предлагат. Мерси! Трябва да стане ясно какви са икономическите им интереси”, каза още Христо Проданов.

 „При нас няма ревност. Ние не се отнасяме собственически към своите членове. Всеки в БСП има глава на раменете си и може да мисли. Идеята е, че искаме да има открити взаимоотношения между БСП и президентската институция. Преди 5 години заявихме, че под никаква форма няма да се месим в делата на президента. Това го направихме, искахме същото коректно отношение”, посочи Проданов. И добави, че преди от партията да разкрият пред обществото за тази информация, са се обърнали към Румен Радев.

Според левицата бившият член на БСП и секретар на президента – Николай Копринков, е в дъното на случващите се неща. А те били зад гърба на президента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай