Правната защита на Атанасов: Коцев е перфектен мъж

И лидерът на ДСБ одобрява подаръци за 50 000 лева

Правната защита на Атанасов: Коцев е перфектен мъж | StandartNews.com

Правните аргументи на най-видните юристи на „Продължаваме промяната” за оставането на главния секретар на МВР Живко Коцев, въпреки скандалните снимки и разкрития за връзките му с близките до контрабандиска Паскал баща и син Марин и Стефан Димитрови, продължават да достигат невиждани висоти. След пледоарията на Лена Бориславова, че на лицето на Коцев е изписано, че не е престъпник, днес Атанас Атанасов обяви в студиото на бТВ: „Перфектен мъж е Живко Коцев. Убеден съм, че не е корумпиран! Аз съм го препоръчал, защото знам, че е перфектният полицай”.

ВИЖ ОЩЕ: А защо никой не пита за Иво Прокопиев? Какво прави на срещи за управлението

Атанасов, също като премиера Николай Денков хареса скъпия часовник на Живко Коцев за 50 000 лева, подарък от Стефан Димитров, и не откри нищо нередно в получаването му. Не знам за какво става въпрос, не ме интересува, моят часовник е за 500 лева, каза Атанасов.

Лидерът на ДСБ бе видимо изнервен и притеснен. Повтаряше едно и също без да чува въпросите на водещите. Единственият неудобен на коалицията ГЕРБ-ДПС бе Живко Коцев, а целта е той да бъде отстранен. Поводът са изборите, обясняваше Атанасов. Той така и не успя да отговори на въпроса защо ПП-ДБ приеха Калин Стоянов да остане вътрешен министър в кабинета „Габриел”, който така и не се състоя, а сега настояват за смяната му. Накрая изплю камъчето: „За тези избори не е подходящ”.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай