Петков извикал татко си, за да дава акъл за магистрала "Струма"

Има и други лъжи, но една, която чух и е бомбастична, каза Гроздан Караджов

Петков извикал татко си, за да дава акъл за магистрала "Струма" | StandartNews.com

Премиерът Кирил Петков е извикал баща си, за да дава консултация за строежа на магистрала "Струма". Това разкри министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов, който вече подаде оставка.

"Съгласни сме, че крадците трябва да бъдат хванати, но никога аз или някой под ръководството ми е пристъпвал тайно към текстове, с които да плаща на т.нар. крадци. Има и други лъжи, но една, която чух и е бомбастична, е за Кресна-Струма. Създавали сме условия едва ли не да сключим сегашния договор, да бързаме, защото бил с фирми на ГЕРБ", каза Караджов. 

И допълни подробности по казуса: "Последният участък на Кресна-Струма е сложен въпрос. Да загубим или да минем през компромис, който да удовлетворява всички. За консултация по тази тема министър-председателят извика баща си. Аз водех преговори с него. На срещата след няколко седмици Петков предложи поетапно въвеждане - сега да се използва процедурата и после да се добави платно. Казах, че искам аз да вървя напред и да се боря за този проект, за да не понася негативите Петков", посочи още Гроздан Караджов.

Караджов проговори. Разкри лъжите на Петков

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай