Неделя,

Петков извикал татко си, за да дава акъл за магистрала "Струма"

От: Стандарт -
5944
Петков извикал татко си, за да дава акъл за магистрала "Струма"
A
A
A

Премиерът Кирил Петков е извикал баща си, за да дава консултация за строежа на магистрала "Струма". Това разкри министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов, който вече подаде оставка.

"Съгласни сме, че крадците трябва да бъдат хванати, но никога аз или някой под ръководството ми е пристъпвал тайно към текстове, с които да плаща на т.нар. крадци. Има и други лъжи, но една, която чух и е бомбастична, е за Кресна-Струма. Създавали сме условия едва ли не да сключим сегашния договор, да бързаме, защото бил с фирми на ГЕРБ", каза Караджов. 

И допълни подробности по казуса: "Последният участък на Кресна-Струма е сложен въпрос. Да загубим или да минем през компромис, който да удовлетворява всички. За консултация по тази тема министър-председателят извика баща си. Аз водех преговори с него. На срещата след няколко седмици Петков предложи поетапно въвеждане - сега да се използва процедурата и после да се добави платно. Казах, че искам аз да вървя напред и да се боря за този проект, за да не понася негативите Петков", посочи още Гроздан Караджов.

Караджов проговори. Разкри лъжите на Петков

 


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички