Сряда,

Петима министри отговарят на депутатски въпроси

От: Редактори -
Петима министри отговарят на депутатски въпроси
A
A
A

Петима министри от кабинета  ще участват в петъчния парламентарен контрол. Това предвижда програмата за работа на Народното събрание.

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов ще отговаря на въпрос относно разходване на средства от Министерството на отбраната за медии и кампанията „Бъди войник“.

Министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов ще коментира изграждането на ракетни площадки за противоградова защита в област Стара Загора.

На депутатски въпроси ще отговори и министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова. Тя ще коментира изпълнението на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 - 2020 г., продължаващото ограничение на скоростта за движение на автомагистрала „Тракия“ и др.

Министърът на културата Боил Банов ще отговаря на два въпроса – единият е свързан със създаването на публичен регистър на разпространителите и доставчиците на медийни услуги, а другият се отнася за въвеждането на разпоредбите на Директивата за аудиовизуални медийни услуги в българското законодателство.

На въпроси на народните представители ще отговаря и транспортният министър Росен Желязков, който ще коментира събирането на такса шум от летищата за обществено ползване.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички