Пеевски: Спрете спекулациите за ДПС и регулаторите. Очаквам извинение от Кирил Петков

Не знам колко е щатът на ДАНС, но със сигурност ДПС има нула представители там, заяви лидерът на ДПС

Пеевски: Спрете спекулациите за ДПС и регулаторите. Очаквам извинение от Кирил Петков | StandartNews.com

Днес съпредседателят на ПП Кирил Петков направи внушения в публичното пространство, че ГЕРБ, ДПС и президента владеят чрез свои кадри регулаторите и другите контролни органи, включително и ВСС, които категорично не отговарят на истината. Това заяви лидерът на ДПС Делян Пеевски в остра позиция, разпространена от пресцентъра на Движението.

Ето какво още заяви Делян Пеевски:

Петков говори за някакви 95%, което освен че е невъзможно, тъй като става дума за независимите регулатори, подвежда хората. 

Държа да подчертая, че ДПС има малък брой лица, предложени от ПГ на ДПС и подкрепени от НС и не може да бъдем свързвани с никакви други назначения. 

А специално по темата на ДАНС - аз не знам колко е щатът на ДАНС, но знам, че ако Кирил Петков казва, че има един представител там, то със сигурност ДПС има нула. 

И тъй като ние винаги сме заявявали, че прозрачността е гарант за честните и открити отношения с хората, за чието доверие работим, публикуваме пълния списък на излъчените от ДПС достойни представители в регулаторите. 

Надявам се, че допуснатите неточности от страна на г-н Петков се дължат или на некоректно подадена към него информация или на липсата на такава. 

Разчитам, че след като се запознае с данните и фактическото положение в регулаторите, колегата Петков ще постъпи мъжки и ще се извини. 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Петко
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи