Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” откри предизборната си кампания в Ямбол

Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” откри предизборната си кампания в Ямбол | StandartNews.com

Ямбол. Съпредесдателят на Патриотичния фронт и на НФСБ Валери Симеонов даде началото на предизборната кампания в Ямбол. За да се сложи край на 25 годишната разруха на Родината, избирателите трябва да гласуват с № 24.

„Ние сме готови да сложим този край. И ние заявяваме категорично, че никой няма да дойде да ни спаси отвън. Нито руснаците, нито американците, нито ЕС ще решат нашите проблеми. Сами трябва да се хванем здраво за работа и да постигнем така желаното спасение. Начинът е чрез гласуване за Патриотичния фронт", заяви Валери Симеонов.

Той бе категоричен, че хората, които ще представят Ямбол са патриоти, доказали се в не една и две битки. Водач на листата е Неда Карска, областен координатор на НФСБ.

„Заедно сме на всички битки досега. Вярвам, че и занапред ще бъдем заедно, вярвам, че ще победим, вярвам, че този път ще работим наистина за спасението на България", каза Неда Карска.

Водачът на плевенската листа на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО" Красимир Каракачанов участва в предизборен дебат „Битката за Плевен" по бТВ. Той настоя за промени в Наказателния кодекс, за да се изкорени корупцията, като удвояване на присъдата за длъжностно лице, участвало в корупционни сделки и практики.

Хората не трябва да слушат само празни обещания. Важен е личният пример от политиците. Ако искаме държавата да заработи, трябва всички партии да си подадат ръка и да работят в името на пет-шест основни приоритета, заяви още Каракачанов.

„Плевен влезе в рекордите на Гинес с това, че е единственият град, в който има затворена рафинерия и бирена фабрика. Светът не познава фалити на подобни предприятия", допълни Каракачанов.

Всеки собственик на над 10 000 дка земя, трябва да е задължен да задели поне 2 - 3 % от площта за зеленчукопроизводство. По този начин ще се работи за възраждане на хранително-вкусовата промишленост, убеден е Красимир Каракачанов.

На 10 септември, сряда, от 18.00 ч. в Ритуалната зала на град Котел и в 18.30 ч. в зала „22 септември" в Благоевград Патриотичният фронт ще открие предизборните кампании в двете области.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай