Отцепниците от Кунева били фалшиви

Отцепниците от Кунева били фалшиви | StandartNews.com

София. Слуховете за оттегляне на близо 2000 души от "България на гражданите" са фалшиви, заявиха от партията. Информацията за напускането беше оповестена от Дани Каназирева от Пловдив, бивш кадър на ГЕРБ, която също се оттегли от проекта на бившата еврокомисарка.

Общо 384 молби за напускане на наши членове от област Пловдив са дошли при нас и повечето са фалшиви, каза секретарят на движението Калин Томов. 191 от заявленията били абсолютно нереални, защото членовете на партията потвърдили, че остават в партията.

Други 37 заявления за напускане са от хора, които никога не са били членове на формацията, каза Томов. И добави, че всички заявления са дошли в един плик и не са оригинали, а ксерокопия. Адресът върху него е бул. "Княгиня Мария Луиза" 27, офисът отдолу, каза той. Освен това 351 от молбите са с абсолютно еднакъв мотив. От "България на гражданите" смятат, че това е несполучлив опит на ГЕРБ да компрометира партията им.

Черният ПР ще е кампанията на ГЕРБ и занапред, защото те няма какво друго да предложат, обясни Прошко Прошков. Според него това още веднъж доказва, че изборите няма да бъдат честни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай