Оставят изпълнителния директор на АЕЦ "Козлодуй"

Оставят изпълнителния директор на АЕЦ "Козлодуй"  | StandartNews.com

София. Изпълнителният директор на АЕЦ "Козлодуй" Валентин Николов остава на поста си. Това каза министър-председателят Марин Райков на пресконференция след заседание на Министерски съвет на въпрос - дали се очаква изпълнителният директор на АЕЦ „Козлодуй” Валентин Николов да бъде уволнен. 


"На този етап на развитие, аз мога съвсем категорично да кажа, че г-н Николов изпълнява задълженията си по задоволителен начин и аз не разглеждам опцията за неговото отстраняване, уволняване или каквито и да било други мерки срещу него", заяви Райков.


„В нито един момент няма промяна в отношението към Николов и начина, по който той изпълнява своите задължения. Нито аз, нито министър Василев, сме имали, в който и да е било момент, намерение да го уволняваме”, посочи Райков.


По думите му - действително е била обсъждана съответна процедура, имаща отношение към конкурса, който може да бъде проведен.


„Оценявам работата му на този етап положително и следващият кабинет ще има възможността също да си формира мнение по темата”, заяви премиерът Марин Райков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай