Още един заместник напусна ББЦ

Още един заместник напусна ББЦ | StandartNews.com

София. Зам.-председателят на "България без цензура" Рада Коджабашева е подала заявление за напускане на партията. Това съобщи самата тя на личната си страница във Фейсбук. Коджабашева е информирала за намерението си лидера на партията Николай Бареков още на 15 декември, но изчакала да минат празниците и тогава да го оповести публично.

"На 15.12.2014 година връчих на г-н Бареков заявлението си за напускане на ПП ББЦ и искам да ви информирам за това", написа бившият заместник на Бареков. "Искам да пожелая на всички, които се занимават с политика и управление на хора, да овладеят поне три неща - да са точни на срещите, да изпълняват обещанията си и да уважават партньорите си", казва Коджабашева. "Ще продължа да защитавам моите политически идеи, в които вярвам, че ще променят разговора в България от "Хип-хопът ми е по-добър от хип-хопа ти" към задълбочени консултации и реални действия за възстановяване самочувствието и мощта на Българската държава и народ", завършва тя.

На сайта на "България без цензура" вече липсва информация за Коджабашева, а при търсене се появява надпис, че "страницата е била премахната". Преди седмици от партията излезе и друг заместник на Бареков - депутатът Росен Петров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай