Огнян Минчев размаза Путин и Кремъл

Навални отне съня им, каза политологът

Огнян Минчев размаза Путин и Кремъл | StandartNews.com

Убийството на Алексей Навални се случва точно в навечерието на президентските избори и след интервюто на Путин с Тъкър Карлсън. Не може да твърдим, че е било целенасочено убийство, а не естествена смърт, но така или иначе тя е причинена от режима на руския президент. Това каза политологът Огнян Минчев в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS.

Навални е поредната фигура от невероятната поредица от личности, които поеха по мирната съпротива срещу насилието, посочи Минчев. По негови думи обаче, за да преследваш тази стратегията, трябва да имаш срещу себе си противник, който не е загубил човешкия си облик.

"А в Кремъл има пълна липса морал, поради което съпротивата на Навални се е оказа неуспешна в политически план. Ще бъде успешна в морален, тъй като Навални ще стряска сънищата на режима за много време напред“, заяви политологът.

„Русия е място на най-репресивните режими и най-голямото човешко падение“, каза още Минчев.

Той коментира и предизборната кампания в САЩ. Според него Тръмп няма съзнанието за сложността на системата на международните взаимоотношения и за мястото на американския президент в нея. „Той ги приема като пазарни отношения. Имал е симпатии към поредица от диктатори и неприязън към ключови съюзници на Щатите“, допълни експертът.

Мнението на политолога е, че делото, което може да извади Тръмп от президентската надпревара, е това за щурма на Капитолия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Рад
преди 2 месеца

Политолог ? Не се знае къде как и кога си е взел призванието . Но адекватността целомъдрието на този промит и не осъзнаващ се с извинение цървул май трябва да се ориентира към друга специалност . От къде ги намирате тези

Откажи
deep
преди 2 месеца

Прав си, този мазен дебелак да отиде да си удари една....

Откажи
Димов
преди 2 месеца

РАД ти ни си на ред!!!

Откажи
Вълк
преди 2 месеца

Тоя е ебати и кухата лечйка. Само той не разбра, че Цру и Сбу убиха навални. Да обвинят Путин преди изборите. Както запаса уби Георги Марков.

Откажи
Kosta Pepelyarski
преди 2 месеца

От написаното става ясно, че Минчев не е разбил никого, а просто е хвърлил в пространството едни неподкрепени с факти обвинения, които са в унисон с официалната политика на "колективния" запад.

Откажи