Обрат! Костадинов каза какво ще стане с протеста

Той подчерта, че винаги са искали въпросът със зелените сертификати да бъде решаван цивилизовано

Обрат! Костадинов каза какво ще стане с протеста | StandartNews.com

Обявеният за утре протест на „Възраждане“ няма да се състои, съобщи в интервю за „Фокус“ лидерът на партията Костадин Костадинов.

„Днес, вторник, се обади министър-председателят Кирил Петков, който заяви желанието си работната група да продължи да работи. Аз съответно се съгласих, защото смятам, че такива проблеми трябва да бъдат решавани не с протести, а трябва да бъдат решавани с диалог. В крайна сметка, от едната страна е парламентарна политическа сила като „Възраждане“, изразяваща интересите не само на всички свои избиратели, а и на всички останали, които искат да живеят нормално в държавата, от другата страна пък е правителството на държавата“, заяви Костадинов.

Според него в крайна сметка всички би трябвало да седнат на масата и водени от общия национален интерес. Той каза че очаква, кога ще бъде насрочено второто заседание на работната група, защото първото се е провалило. Костадин Костадинов подчерта, че от „Възраждане“ винаги са искали въпросът със зелените сертификати да бъде решаван цивилизовано.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай