Ново напрежение! ГЕРБ чака предсрочни избори

Коя е причината за атаката

Ново напрежение! ГЕРБ чака предсрочни избори | StandartNews.com

Напрежението, свързано с оставката на кабинета "Денков", се увеличава. 

Като прибързан ход определиха от ГЕРБ днешното гласуване на оставката на правителството "Денков".

"Много отдавна ние сме оповестили, че на 6 и 7 март има конгрес на ЕНП и нашият лидер задължително трябва да присъства там, защото се взимат изключително важни решения. Заедно с него е и Мария Габриел, която е заместник-председател на ЕНП.

На фона на всички тези отдавна оповестени ангажименти това прибързано действие на колегите от ПП-ДБ за подаване на оставка и нейното гласуване сега и веднага буди определени подозрения. Не е ясно каква е целта на тези прибързани действия.

Дали да се използва това, че нашият лидер е в чужбина, Мария Габриел също я няма, или това, което нашите партньори от ПП-ДБ демонстрираха с този ход, е, че те не желаят може би да се водят преговори, по-скоро това, което те искат, е да тласнат държавата в избори. В противен случай не бих могла да си представя защо беше необходимо това бързане", каза Теменужка Петкова.

От ПП-ДБ все още никой не ги е потърсил, за да започнат преговорите за новия кабинет след ротацията. Главен преговарящ от страна на ГЕРБ е Мария Габриел.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кирил
преди 1 месец

78% от мъжете биха искали да подобрят сексуалния си живот, ако сте сред тях, трябва да опитате това:--- https://use.my/man

Откажи