Нови подробности за партията на президента. Кой влиза в нея

Не са ме търсили досега хората от "Трети март", каза Ваня Григорова

Участва ли Ваня Григорова в партията на президента Румен Радев? Отговор на този въпрос даде самата тя в интервю за Нова тв.

Не са ме търсили досега хората от "Трети март", отговори Ваня Григорова на въпроса възможно ли е да работи с инициативния комитет на хора, свързани с президента Румен Радев, за референдум за запазване на националния празник. Секретарят на Радев проф. Александър Маринов даде заявка, че този комитет ще прерасне в гражданско движение, евентуално и в партия.

Григорова вижда главно от средите на  тези, с които тя може да създаде нов проект. Но още я няма основата, после трябва да се намерят личностите, които виждат проблемите на хората от първо лице, единствено число. Защото като се издигнат малко нагоре, вече не ги виждат тези проблеми, намекна тя по отношение на президентските хора.

"Нямаме нужда от поредните еднодневки, а от формация, която комуникира достатъчно ясно и отстоява достатъчно неотстъпчиво решаване на проблемите на редовите хора", заяви Григорова. Така че първо трябва да се намери основата, после - подходящите личности, за да говорим изобщо за стартиране на формация, посочи тя. Оцени както първа положителна стъпка влизането на хора от синдикатите в партийни листи на изборите досега.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай