Нова изцепка на депутат от НФСБ

Валентин Касабов сравни Радев с Чаушеску

Нова изцепка на депутат от НФСБ | StandartNews.com

Нова изцепка на НФСБ. След като лидерът на партията Валери Симеонов поиска сутринта МВР за 24 часа - за да покаже как може на секундата да спре протестите в страната, на обяд неговият човек в ПГ на Обединените патриоти Валентин Касабов сравни семейството на Румен Радев с това на румънския диктатор Николае Чаушеску.

"Президенското семейство Радеви са българските Чаушеску. Вървят по техния път. Същата безпардонност, наглост и самозабравяне във властта", заяви пред агенция ПИК зам.-шефът на ПГ на Обединените патриоти. Валентин Касабов нарече случаите с катастрофата с кортежа на държавния глава и навлизането на колата на първата дама в насрещното движение, съобкени първо от ПИК, "изключително неприятни".

"Когато властта не се контролира, се стига до цинизъм. Да си спомним случая с баща му, а после и с жена му. На това му се казва власт за джобна употреба и плюене върху българския народ. Симптоматиката е много опасна. Радев стана президент по случайност - хората очакваха от него силната ръка. Но се оказа, че справедливостта му е в панталона под пъпа.
Слуша бившата си любовница, която сега е негова жена", отсече Касабов пред ПИК.

Според него в поведението на Радев прозирали манталитет и възпитание. Какъвто бил бащата, такъв и синът му, отсече депутатът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай